Personvern

Kontaktinformasjon
Telefon: +47 924 53 428
E-post: info@sponvika.com
Post: Svalerødveien 3, 1794 Sponvika
Org Nr: 969 092 239

Personvernerklæringen opplyser deg hvordan sponvika.no innhenter og behandler personopplysninger på sine nettsider. Sponvika.no forplikter seg til å beskytte dine personopplysninger. Kontakt oss på info@sponvika.com dersom du har ytterligere spørsmål om våre vilkår.

Ved å bruke denne nettsiden, samtykker du i behandlingen av dine personopplysninger som beskrevet i disse personvernreglene. Det gjelder egne databehandleravtaler for andre produkter og tjenester levert av sponvika.no. Vi samler inn minimalt med personlig informasjon som kreves for ethvert formål. Vi lagrer ikke din personlige informasjon lenger enn nødvendig.

Personopplysninger som behandles

Sponvika.no samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på informasjon som innhentes:

– Navn
– Adresse
– Telefonnummer og e-postadresse
– Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse

Dette er opplysninger vi trenger for å levere et produkt eller tjeneste eller til å forbedre opplevelsen på våre nettsider. Disse opplysningene kan du ha gitt oss og/eller er offentlig tilgjengelig.

Hvordan informasjon innhentes

Sponvika.no samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

Eksempel på tjenester:

– Kontaktskjema på våre sider
– Ved bestilling av hytte eller påmelding til å motta vårt nyhetsbrev

Utlevering av informasjon til tredjepart

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men sponvika.no kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av sponvika.no.

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte oss.

Dersom du mener at sponvika.no ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.